Drukke job zorgt voor lichamelijke klachten

Ik heb een drukke job. Op zich is dit fijn, want ik heb altijd wel iets te doen in mijn leven. Toch brengt dit ook heel wat nadelen met zich mee, hierdoor ondervind ik ook veel stress, want ik wil alles goed doen en op tijd kunnen uitvoeren. Omdat ik stress ondervind, heb ik ook heel wat lichamelijke klachten. Zo slaap ik slechter, heb ik vaak stijve spieren, reageer ik vaak korter naar mijn huisgenoten… Kortom, het was wel tijd om hieraan te werken. Ik zocht op het internet hoe ik stress kon voorkomen en kwam op deze manier op deze website terecht. 

Stress voorkomen

Hoe heb ik deze praktijk bevonden?

Ik keek op de website, waar ik al heel wat info terugvond. De stressreductiebehandeling leek wel iets voor mijn te zijn, ik herkende me heel hard in de beschrijving die gegeven werd. Ik vond het niet zo goedkoop, maar ik merkte dat ik echt iets moest doen. Een behandeling kost immers 85 euro voor een 75tal minuten. Ik zag dat je beter meerdere behandelingen nam, maar dat een behandeling ook wel een verschil kan brengen op termijn. Daarom besloot ik dat ik dit eens wilde proberen, maar voor een behandeling. Stel dat dit niet zou werken voor mij, dan was ik niet zoveel geld kwijt. 

Stress voorkomen

Het reserveren van deze behandeling verliep zeer vlot. Ik kon gemakkelijk bellen om een afspraak te maken, mailen of het contactformulier invullen op de website. Ook de vrouw was zeer vriendelijk, wat me ook wel heeft overgehaald. De behandeling zelf heeft echt goed geholpen kan ik inmiddels zeggen. Ik ben van plan om een nieuwe behandeling in te plannen voor in de toekomst. Kortom, ben je ook op zoek naar een methode om stress te kunnen voorkomen? Dan raad ik deze praktijk zeker en vast graag aan hiervoor. Ik heb er alvast heel veel aan gehad.

Reacties zijn gesloten.