Hoe zorg je voor meer sfeer in huis?

Nu we al een tijdje in een lockdown zitten zien we ons huis toch van een andere kant of op een andere manier. We vinden het minder gezellig worden en zijn toch weer toe aan wat nieuws. Wat we dan vaak zien is dat mensen allerlei nieuwe spulletjes voor in huis gaan kopen om het weer wat op te leuken. Maar wat voor nieuwe spulletjes zien we regelmatig voorbij komen om de sfeer in huis weer eens goed te pimpen? Dat vertel ik je in deze blog!

Stalen deuren

Wat we al een tijdje terug zien is dat er in huizen steeds meer gekozen wordt voor het gebruik van stalen deuren. Hiermee creëer je soort ruimte maar ook een unieke sfeer. Deze stalen deuren zijn een ware eye catcher voor in huis en trekt zeker de aandacht. Je creëert weer een nieuwe lichtinval in huis maar ook voor meer doorkijk mogelijkheden.

Vloerkleden

We zien ook steeds meer unieke vloerkleden terugkomen. Zeker bij de bank missen we vaak nog iets leuks waar we met onze voetjes lekker op kunnen spelen. En dus kiezen we voor vloerkleden die op dat moment helemaal in zijn. Ieder heeft zo zijn eigen smaak en kleurenpalet in huis waar je mee uit de voeten kan.

Sfeerverlichting

Als je echt sfeer wilt creëren dan zijn sfeerlampen voor sfeerverlichting dé oplossing. We zien van die grote xxl lampen steeds meer en vaker terugkomen in huishoudens. Maar ook binnen bedrijven vinden ze gretig aftrek. Zo zien we regelmatig van die grote gloeilampen in talkshows. Met grote lampen creëer je de leukste sfeer in je huis dankzij de unieke kleuren en mooie vormgeving. Dit zijn de eye catchers van jouw huis en iedereen zal verbluft staan van jouw interieur. Heb jij al van die mooie lampen in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *