Infraroodcabine

Er is niets zo prettig om op een donkere dag met regen te gaan ontspannen in je eigen infraroodcabine. Het relaxte gevoel wat je daarna hebt en de ontspannen spieren geven je lichaam een daadwerkelijke boost. Afvalstoffen verdwijnen doordat je gaat zweten. Tevens verbrand je een grote hoeveelheid calorieën door alleen maar in de weldadige warmte te verblijven. Mensen met reuma en andere kwalen aan gewrichten of spieren, knappen zienderogen op door regelmatig gebruik te maken van een infraroodcabine.

De temperatuur van je huid wordt verwarmd en deels de ruimte waar je in verblijft. Het geeft in ieder geval een andere warmte dan die van een sauna.

infraroodcabine

Gezondheidsbeleving

Wanneer je een aantal keren gebruik hebt gemaakt van infrarood, zul je merken dat het je gezondheid ten goede komt. De infraroodwarmte dringt diep door in je spieren en gewrichten. Langer dan 20 minuten achter elkaar gebruik maken van de cabine is eigenlijk niet nodig. Het is een prima advies om een drie-tal keren per week gebruik te maken van infraroodwarmte. Ook je huid vaart er wel bij. Deze wordt gladder en strakker en krijgt een gezonde uitstraling. Bodyfit.nl heeft een aantal infraroodcabines die voor elke situatie geschikt zijn. Er wordt maatwerk geleverd en je hebt de keus tussen kortegolf- en langegolf-infraroodcabines. Door gebruik te maken van verschillende golflengtes kunnen deze op verschillende dieptes in je spieren doordringen. Een infraroodcabine heeft geen krachtstroom nodig en heeft een laag energiegebruik.

Showroom bezoeken

infraroodcabine

Bodyfit.nl biedt de mogelijkheid om hun showroom in Zeewolde te bezoeken. Je kunt bij een van de deskundige medewerkers advies inwinnen en je laten inspireren door het brede aanbod cabines. Je eigen ontwerp kan worden gerealiseerd omdat Bodyfit.nl. een eigen fabriek heeft. Persoonlijke adviezen met respect voor ieders portemonnee. Infraroodcabines naar eigen ontwerp voor scherpe prijzen. Kijk voor alle informatie op de website

Reacties zijn gesloten.