Mindfulness retraite bij Hartenlicht

Mindfulness retraite is een goede manier van verlagen van je stress niveau. Het zorgt ervoor dat je lekker kan ontspannen. Je zorgt voor bewustwording van je denkpatronen. Ook leer je om je aandacht op een goede manier te verdelen. Ook leren mindfulness en meditatie je zonder oordeel te ervaren wat je voelt. Tijdens de 5 daagse mindfulness ga je volledig de stilte in en wordt je uitgenodigd om te omarmen wat er allemaal op je af komt. Zo krijg je meer zelfrespect en zelfverzekerdheid. 

mindfulness retraite

Goede website vol met informatie

De website van Hartenlicht staat vol met informatie over de diensten van Hartenlicht. Deze diensten zijn allemaal gefocust op het innerlijke van jou. Ook staan er vele reviews op de website van klanten die deze hebben achtergelaten. In de reviews wordt vooral gezegd dat ze heel veel aan de cursussen hebben gehad en dat ze erg hebben genoten van de rust.

Coaching naar essentie

Naast dat je in een groep de cursussen kan volgen kan je er ook voor kiezen om 1 op 1 helemaal tot jezelf te komen. Hierdoor leer je meer en kan je echt je rust pakken.

Reacties zijn gesloten.