27 november 2021

Tip voor tuinhuis met overkapping

1 min read

Het is al een tijdje zomer en dit is ook zichtbaar in het temperatuur. We zitten nog vaak thuis en vooral mensen met een tuin zijn goed gedekt. Voor hen is het mogelijk om optimaal te genieten van warme perioden. Echter, is het investeren van voldoende tijd en energie in het opknappen van de tuin belangrijk. In dit artikel vertellen we waarom een tuinhuis met overkapping douglas een van de beste manier is, om het buitenverblijven naar een hoger niveau te tillen.

Wat is een tuinhuis?

Een tuinhuis met overkapping is cruciaal om optimaal te kunnen genieten van de tuin. In de zomer kun je genieten van het prachtige weer, zonder volledig blootgesteld te raken aan de zon. In de winter kun je ook genieten van de tuin, zonder blootgesteld te worden aan het regen.

Een overkapping kan op verschillende manieren. De meest voorkomende constructies zijn:

  • Veranda’s
  • Schuren
  • Zadeldak
  • Kapschuur
  • Plat dak

De keuze is volledig aan jou om te bepalen welke variant het beste zal zijn. Echter, moet er wel rekening worden gehouden met de haalbaarheid van zo een overkapping. De afmetingen van de tuin moet wel van te voren worden aangegeven bij het bedrijf, zodat er gekeken kan worden in hoeverre het verstandig is om een bepaald te kiezen.

Waarom een overkapping?

Zoals we in het vorige kopje al hadden aangegeven kan je middels een overkapping zowel ‘s winters als ‘s zomers genieten van je tuin. Dit zorgt ervoor dat je 365 dagen je tuin kunt gebruiken. Klinkt dit niet interessant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *