20 januari 2022

Tuinhuis met overkapping bevalt uitstekend

1 min read

Twee jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw een ander huis gekocht. Na een stevige verbouwing was ons geld op. Toch hadden we nog een grote wens; een tuinhuis met overkapping. Dat hebben we in eerste instantie nog even uitgesteld totdat we weer de middelen hadden. Nu die beschikbaar waren ben ik op zoek gegaan naar een geschikt tuinhuis. Bij tuincentra vond ik deze niet. Ik heb een timmerman ook nog een offerte laten maken, maar die was veel te hoog. Op internet kwam ik tijdens een avondje surfen hier terecht. Wat een fijne website is dit zeg. Overzichtelijk, duidelijke foto’s en veel informatie over de producten die er te koop zijn. En alles is scherp geprijsd. Na een uurtje heb ik samen met mijn vrouw een bestelling geplaatst.

Mooie zomeravonden

De levering kwam binnen op de afgesproken dag. Alles was compleet en de factuur die klopte precies. Dat is wel fijn. Dan kun je meteen aan de slag. Mijn buurman heeft mij geholpen met het in elkaar zetten. We hadden er een dag voor uitgetrokken, maar voor de middag stond hij al. Toen hebben we onder de overkapping heerlijk genoten van een biertje samen. Dat was een heerlijk moment. Dit ontbrak nog aan ons huis. Nu is het compleet. Mijn complimenten voor dit bedrijf. Ze leveren kwaliteit voor een scherpe prijs. Daar hou ik van. Aanrader!