Varen tijdens je vakantie in Nederland

Dit jaar op vakantie in eigen land? Wat dacht je van een vakantiehuisje waarbij je een eigen aanlegsteiger hebt voor je eigen bootje of gehuurde boot, en in sommige gevallen zelfs een eigen sloep die bij de bungalow hoort. Hoe gaaf is dat? Wij zetten een aantal bestemmingen op een rij waar jij dit kunt huren.

Vakantieparken Friesland

Wanneer jij op vakantie gaat naar de noordelijke provincie Friesland, dan zul je in de omgeving veel wateren zien. Er zijn dan ook genoeg vakantieparken in Friesland waarbij je de mogelijkheid hebt om te varen. Je kunt in sommige gevallen je eigen boot meenemen, er zijn vaak veel opties om er één te huren en soms kun je je boot zelfs aan je eigen aanlegsteiger leggen. Zo kun je vanuit je huisje zo het water op, dat wordt een en al waterpret!

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd vanwege de waterrijke omgeving met vele bruggetjes. Dit is dan ook de ideale plek in Nederland om te varen. Er zijn mogelijkheden om een bootje te huren, maar je kunt ook in Vakantiepark Giethoorn verblijven waarbij je kunt kiezen voor een lodge of bungalow met aanlegsteiger en inclusief eigen sloep! En als je dan toch in Giethoorn bent, kun je gelijk genieten van het mooie Nationaal Park Weerribben Wieden.

Waddeneilanden

Indien je niet de hele vakantie wilt varen en ook niet per se over een eigen boot hoeft te beschikken, maar je het wel leuk vind om op het water te zijn, dan kun je er ook voor kiezen om een vakantie naar een van de Waddeneilanden te boeken. Dan is de reis ernaartoe al gelijk een vaarmoment. En als je er nog geen genoeg van hebt, kun je tijdens je verblijf ook een dagje gaan zeilen.

Waar gaat jouw vaarvakantie in eigen land naartoe?

Reacties zijn gesloten.