20 januari 2022

Voor het eest wietzaadjes kopen

2 min read
wietzaadjes kopen

Een aantal weken geleden heb ik voor het eerst wietzaadjes gekocht bij Gold Seeds. Ik haalde altijd mijn wiet bij een lokale coffeeshop maar heb na een goed gesprek met een paar vrienden besloten om een plantje voor mezelf te nemen. Het proces van de plant wil ik beter begrijpen en het lijkt me ook leuk om zelf voor zo een plant te zorgen. Na het een en ander overwogen te hebben, heb ik besloten om wietzaadjes te kopen.

wietzaadjes kopen

Groot assortiment en goede service.

Omdat ik zelf nog nooit eerder wietzaadjes had gekocht moest ik rondvragen naar de verschillende opties. Na vele goede reacties over Gold Seeds heb ik besloten om hier ook mijn wietzaadjes te kopen. Wat een goede website! De website is werkelijk gevuld met informatie over verschillende soorten zaadjes, hoe je je wietplanten moet kweken en alle andere vragen omtrent wiet kun je hier vinden. De verschillende zaadjes zijn opgedeeld in categorieën gebaseerd op jouw behoeftes. Ze hebben zelfs een categorie voor wietzaadjes met hoge CBD-gehalte. De keuzes zijn daadwerkelijk oneindig.

wietzaadjes kopen

Omdat dit mijn eerste keer wietzaadjes kopen was heb ik besloten om even contact op te nemen met hun klantenservice. Alle vragen die ik had werden uitgebreid geantwoord, de medewerker is zelfs samen met mij over het assortiment gegaan. Ze vertelde welke voordelen de wietzaadjes hebben en hoe ik mijn eerste kweek het beste aan kan pakken. Een erg fijn gesprek gevuld met nuttige informatie!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Bubble Gum Autoflower. Deze plant zal in ongeveer 10 weken bloeien. Tot nu toe gaat alles goed en ik voel me zelfverzekerd met de informatie die ik van Gold Seeds heb meegekregen. Na mijn eerste oogst ga ik hier zeker nog meer wietzaadjes kopen. Ik ben erg tevreden!